гр. Разград 7200, кв. Индустриален
тел.: +359 84 661 383; +359 898 482 777
e-mail: ;

Дегустирани вина 2016

Каберне совиньон, Abritvs Мускат Отонел, Abritvs

Дегустирани вина 2017

Вината на избата не са дегустирани.

Дегустирани вина 2018

Вината на избата не са дегустирани.